Het bedrukken van een bedrijfskalender

Een bedrijfskalender kan in uw onderneming zeer handig zijn. Een kalender gebruiken is sowieso handig, want dan krijgt u een goed overzicht wie/wat/wanneer/waar iemand/iets naartoe moet/moet zijn. Daarom is een bedrijfskalender specifiek, heel handig. Bedrijfskalenders zijn er in vele mogelijkheden en ook maten. Het is aan u om te beslissen welke kalender het beste bij u en uw onderneming past. Daarom is dit artikel geschreven, om u een beetje te helpen in het maken van die keuze.

In dit artikel zal het gaan over de vele soorten (bedrukkingen van) bedrijfskalenders. Zijnde: weekkalenders, maandkalenders, bureaukalenders, budgetkalenders en jaarkalenders.

Een weekkalender: waarom zou u deze kiezen?

Een weekkalender is heel handig als u een goed overzicht van de week wil hebben in een oogopslag. Bijvoorbeeld in uw onderneming werken heel wat medewerkers en zijn er verschillende afdelingen. Dan is het misschien handig om een weekkalender te hebben per afdeling, zodat alle medewerkers op hun eigen afdeling precies weten waar zij aan toe zijn.

Een maandkalender: wat is daar gunstig aan?

Een maandkalender is gunstig wanneer u in uw onderneming bijvoorbeeld af en toe een vergadering plant, waar iedereen in de onderneming bij moet zijn. Naast wat andere zaken die u op de kalender plaatst/kunt plaatsen, krijgt elke medewerker zo een goed beeld van wat er in een bepaalde maand gaat gebeuren of moet gebeuren. Het zou handig zijn om een maandkalender te plaatsen in bijvoorbeeld de koffiehoek, omdat daar iedereen van de onderneming wel eens komt.

Een bureaukalender: wat is dat?

Een bureaukalender kan bij uw medewerkers op hun bureau geplaatst worden, bijvoorbeeld. Of deze kan geplaatst worden op het bureau van bijvoorbeeld de leidinggevende van de afdeling. Op die manier, met een bureaukalender, is elk lid van de onderneming snel op de hoogte van wat er moet gebeuren.

Een budgetkalender: wat houdt dat in?

Een budgetkalender is voor het budget gunstig, zoals de naam van deze kalender zelf al doet vermoeden. Waarom is dat zo? Omdat deze soort kalender als staand model komt of als model om ergens op te hangen. Zodoende kunt u deze kalender ergens neerzetten waar veel mensen van uw onderneming komen, bijvoorbeeld, of in de gang bij de ingang, ter illustratie.

Een jaarkalender: een handig overzicht?

Een jaarkalender biedt een handig overzicht, maar let er wel voor op dat men op een jaarkalender niet alles tot in detail kan noteren. Een jaarkalender is daarin dan ook anders dan bijvoorbeeld een weekkalender. Vooral voor grote overzichten is een jaarkalender uitstekend geschikt. Hang hem zeker op waar veel medewerkers hem kunnen zien!